Geluk en gezondheid

 

In veel boeken en TV-programma’s is de mens op zoek naar geluk of gezondheid. Beide hangen natuurlijk ook samen. Bij een slechte gezondheid ligt het geluk niet voor het oprapen.

Veel is er ook te doen over voeding en vooral over gezonde voeding. Ook die hangt weer samen met een goede gezondheid en daaruit voortkomend geluk.

Als je door al die bomen het bos niet meer ziet, abonneer je dan op de wekelijkse “Nieuwsbrief” van het Voedingscentrum.

Je krijgt dan voor elke dag van de week een ander verantwoord menu, dat op de laatste voedingsinzichten gebaseerd is, met de bijbehorende recepten en boodschappenlijstjes. Kijk daarvoor (en voor andere goede adviezen) op:

www.voedingscentrum.nl

 

Voor een goede gezondheid is behalve gezonde voeding ook regelmatig bewegen essentieel. Daarmee vertel ik natuurlijk niets nieuws, maar je kunt daarvoor misschien wel een paar van mijn tips gebruiken uit mijn weblog van januari 2012 (www.raymondoostwegel.nl/weblog0112.htm ) en misschien ook mijn tips om het allemaal vol te houden op: www.raymondoostwegel.nl/weblog0312.htm .

 

Tenslotte nog een laatste handige TIP: het in deze laatstgenoemde weblog aanbevolen TV-programma “Nederland in Beweging” kun je natuurlijk ook op elk gewenst moment volgen via “Uitzending Gemist”.

 

 

Met dit alles heel veel succes en volhoudingsvermogen gewenst, zodat het een bijdrage levert aan een goede gezondheid voor het komende jaar.

 

Raymond Oostwegel

Februari 2017